În Ce Constă Mentenanța Unui Website?

Prin mentenanță se înțelege acțiunea periodică de întreținere și actualizare a conținutului unui website. Atunci când un site este construit și lansat acesta nu lucrează impecabil fără mentenanță periodică.

Specialiștii noștri vor analiza periodic funcționalitățile website-ului actualizând modulele și temele utilizate. 

Mentine-ți site-ul sigur și actualizat în permanență cu informații la zi

Dacă ai nevoie să introduci periodic noi produse in site, să modifici prețuri, să afișezi diverse oferte, asigura-te că poți face acest lucru apelând la servicii de mentenanță site oferite de specialiști cu experiență in domeniu.

Externalizând activitatea de administrare site, te poți relaxa știind că beneficiezi de suportul unui partener cu experiență.

20+
Clienți Mulțumiți
20+
Site-uri Administrate

Soluții Rapide

Site-ul tău nu funcționează în parametrii normali sau ai nevoie de moidficări de conținut? Cu mentenanta, problemele site-ului vor fi solutionate rapid.

Suport

Oferim clientilor nostri suport atât în adăugarea de articole, în cazul blogurilor, cât și de produse, în cazul magazinelor online sau cataloagelor de produse.

Rapoarte Periodice

Ne asigurăm de evoluția pozitivă a site-ului prin analize și rapoarte periodice. Acestea vor acoperi nu doar starea tehinca a site-ului, cât și indexarea acestuia.
Cere Ofertă Personalizată

    Consultanță

    3 ore

    GRATIS
    Sustinem antreprenorii afectati de pandemia de coronavirus oferind asistenta gratuita
    Descoperă Proiectele Noastre