Cine Suntem?
Suntem o agenție web cu sediul în orașul Suceava specializați în creare site-uri de prezentare, magazine online, branding, promovare online, marketing digital, administrare și consultanță.

Pasiunea noastră pentru tehnologie și informație ne-a ajutat să oferim soluții inovative și creative clienților noștri.

Ai o afacere nouă și ai nevoie de un site web?  Ai deja un site însă consideri că este demodat și nu mai funcționeză în parametri normali?

Ray Kroc

“Dacă muncești doar pentru bani, nu vei reuși niciodată, însă dacă iți place ceea ce faci și pui mereu clientul pe primul loc, succesul ți-e garantat.” 

Viziune

Să devenim una dintre cele mai importante societăți care activează în domeniu IT de pe piața locală cât și pe piața națională.

Misiune

Ne dedicăm întreaga activitate și energie împlinirii dorințelor clienților, oferind soluții și servicii de înaltă calitate, având ca prim scop prosperitatea mediului de afaceri românesc.

Valori

Seriozitate, Promptitudine și Profesionalism. Susținem dezvoltarea personală punem pasiune în fiecare proiect și dăm importanță modului de comunicare cu clienții.
50+
Clienți Mulțumiți
3+
Ani Experiență
120+
Întâlniri
40+
Proiecte finalizate

De Ce Să Apelați La Serviciile Noastre?

Vă oferim posibilitatea de lansare și promovare în mediul online prin servicii de înaltă calitate bazate pe experiența în domeniu, expertiza tehnică a programatorilor și pe creativitatea designerilor.

Suntem interesați permanent de autodezvoltare, de implementarea ideilor noi și de împărtășirea celor mai bune practici.

Echipa Noastră

Succesul nostru este rezultatul lucrului în echipă și al bazării pe expertiza noastră tehnică și stilul creativ care oferă o soluție completă pentru clienții noștri.

Povestea Noastră

Ne bucurăm să ne împărtășim povestea și să adaptăm strategiile pentru a oferi fiecărui client cele mai bune soluții.

2018

Lansarea În Mediul Afacerilor
Am participat la cursurile de antreprenoriat în cadrul Proiectul ANTUR susținut de Universitatea "Ștefan cel Mare", Suceava.

2019

Obținerea Finanțării
În urma analizei planului de afaceri am fost declarați beneficiari ai finantării.

2020

Implementarea Proiectului
În momentul actual ne aflăm în stadiul implementare și într-o continuă dezvoltare pentru a satisface nevoile și cerințele clienților.
Ce Spun Clienții Noștri

Părerea clienților contează pentru noi și  folosim critica constructivă pentru a ne îmbunătăți serviciile în permanență