Ce Reprezintă Un Logo?
Logo – un mic simbol sau design utilizat în marketingul afacerii – este de obicei unul dintre primele simboluri vizuale pe care o companie le dezvoltă în primele etape ale planificării. Adesea urmează denumirea afacerii și coincide cu dezvoltarea unui motto sau slogan al companiei și a altor reprezentări vizuale. A avea un logo eficient poate aduce beneficii companiei tale.
  • UN LOGO BUN CARE RĂMÂNE ÎN AMINTIRILE CLIENȚILOR VA AJUTA AFACEREA SĂ ATINGĂ LONGEVITATEA
  • OFERĂ COMPANIE UN SIMBOL VIZUAL UȘOR DE RECUNOSCUT
  • CONSTRUIEȘTE ȘI MENȚINE IMAGINEA COMPANIEI
Logo-ul este partea cea mai identificabilă a unei afaceri

Vă realizăm un logo unic și puternic, care  va capta atenția oriunde va fi afișat. Poate fi prezentat pe orice formă de suport, inclusiv site-ul dumneavoastră web, autovehicule, panouri publicitare, cărți de vizită, bannere și reviste. Lista este interminabilă.

Pur și simplu dă-ne o descriere a afacerii tale și a gândurilor tale despre acest subiect și vom crea ceva special pentru tine.

20+
Clienți Mulțumiți
20+
Logo-uri

Design Unic

Fiecare logo are propria tematică și reprezintă un domeniu de activitate pentru care realizăm un design specific și unic

3 Variante

Se vor propune 3 variante grafice din care o puteți alege pe cea care vă reprezintă mai bine

Format Vectorial

Fișierele vor fi livrate în format vectorial astfel încât să poată fi folosit pe orice tip de suport, de la dimensiunea unui timbru până la afișe stradale fără a pierde in calitate