Ce Reprezintă
Marketingul Digital?
Marketingul digital este definit prin utilizarea a numeroase tactici și canale digitale pentru  conectarea cu clienții în locul unde aceștia își petrec o mare parte din timp: online.
  • 93% DIN TOATE EXPERINȚELE ONLINE ÎNCEP CU UN MOTOR DE CĂUTARE
  • ÎN FIECARE ZI SE FAC 3,5 MILIARDE DE CĂUTĂRI PE GOOGLE
  • ÎN 2019 EXISTĂ 3,2 MILIARDE DE UTILIZATORI DE SOCIAL MEDIA ÎN ÎNTREAGA LUME
  • MARKETINGUL DIGITAL ESTE DESPRE CLIENTUL TĂU, NU DESPRE PRODUSUL TĂU
  • ADMINISTRĂM ÎN MOD INTELGINET RESURSELE ONLINE
  • NE COORDONĂM ABILITĂȘILE SPECIALE PENTRU PROIECTUL TĂU DIGITAL
Obține un website profesional construit cu o strategie inteligentă și eficientă

Serviciile noastre sunt adaptate astfel încât să maximizeze succesul în mediul online. Cu o strategie  online creată special pentru a acoperi nevoile afacerii tale, experții noștri vor direcționa cu ușurință potențiali clienți către business-ul tău.

50+
Clienți Mulțumiți
499+
Campanii

Search Engine Optimization (SEO)

Optimizarea site-ului si a continutului de pe acesta face parte din partile principale ale oricarei strategii de marketing online. Daca vei alege serviciile noastre, te vom ajuta la optimizarea site-ului din punct de vedere SEO si prin urmare la imbunatatirea pozitiei in cadrul motoarelor de cautare.

Search Engine Marketing (SEM)

Marketing-ul prin Motoarele de Cautare – Search Engine Marketing (SEM) este o parte esentiala a strategiei de marketing online pentru o afacere. Te sprijinim in dezvoltarea de strategii care va vor ajuta sa atrageti vizitatori relevanti catre website.

Social Media Marketing (SMM)

Retelele sociale se numara printre cele mai importante locuri in care pot fi regasiti clientii tai. O strategie buna de Social Media Marketing incepe cu postarea de continut, imagini si link-uri, rezultatul tintit fiind cresterea portofoliului tau de clienti.
Cere Ofertă