PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITIȚI ȘI SĂ ACCEPTAȚI REGULILE DESCRISE ÎN CONTINUARE ÎN TERMENI ȘI CONDIȚII. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE REPREZINTĂ ACORDUL DUMNEAVOASTRĂ CU PRIVIRE LA ACESTE REGULI.

Despre noi

Site-ul  este un site comercial, proprietate a  S.C. WEBMATES SOFTWARE SOLUTIONS S.R.L. societate comercială de naţionalitate romana, înregistrată cu nr. J33/1259/2019, având cod fiscal 41357176 cu sediul în Suceava, Strada Universității nr 28 A, cod 720225, jud. Suceava şi funcţionează conform legislaţiei române în domeniul său de activitate.

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Prin accesarea, căutarea, utilizarea platformei și prin completarea formularului de contact, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat toți termenii și toate condițiile expuse mai jos.

Termeni Generali

Site – domeniul și subdomeniile sale www.webmates.ro

Utilizator – orice persoană, fizică sau juridică, care vizitează site-ul www.webmates.ro și orice persoană fizică sau juridică ce accesează formularul de contact din secțiunea Contact.

Vizitator – orice persoană, fizică sau juridică, care vizitează site-ul www.webmates.ro

Formular de contact – secțiune din pagina Site-ului, mai sus menționată, completată de Utilizator în vederea solicitarii de informații suplimentare. Datele solicitate la completarea Formularului de contact sunt: nume, e-mail sau mesaj. Informațiile completate vor fi transmise către și primite pe adresele de e-mail office@webmates.ro

Oferte și promoții – Pachete de informații comunicate Vizitatorilor/Utilizatorilor pe una dintre secțiunile site-ului Pagină Principală sau una dintre paginile principale ale categoriilor de produse.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, având ca mijloc de comunicare posța electronică (e-mail), cu scopul de a transmite informații despre pachete promoționale, oferte speciale, desfășurate într-o anumită perioadă.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.webmates.ro   este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Vizitatorii /  Utilizatorii nu au dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul www.webmates.ro , nu pot prelua, modifica, transmite, reproduce, acorda licențe, copia, afișa, publica sau utiliza conținutul, parțial sau integral, fără acordul scris al SC WEBMATES SOFTWARE SOLUTIONS SRL Vizitatorilor / Utilizatorilor nu le este permis să copieze sau să încerce să copieze codul sursă al site-ului www.webmates.ro